Laine Mindfulness Työkyvyn tueksi -kurssit

Laine Mindfulness työkyvyn tueksi -kurssi käynnistyy toukokuussa: Ilmoittautuminen on käynnissä!

Aika: 4.5.-22.6.2021 tiistaisin klo 16.15-18.00

Verkkokurssi Teams-videoyhteydellä

Hinta: 365 eur / hlö ( + alv 24 %)

Mitä Laine Mindfulness Työkyvyn tueksi on ja kenelle se sopii? 

Laine Mindfulness Työkyvyn tueksi –kurssi perustuu MBCT (Mindfulnes Based Cognitive Therapy) -hoitomenetelmään. Se on tutkitusti toimiva menetelmä masennuksen uusiutumisen ehkäisyssä ja löytyy myös Käypä hoito suosituksista.

 

Kurssi sopii henkilöille jotka ovat kokeneet työuupumusta, toipuneet masennuksesta tai toipumassa ahdistusoireilusta. Kurssilla opetellaan taitoja, jotka auttavat osallistujia ylläpitämään hyvinvointiaan ja siten vaikuttamaan pitkäkestoisesti työkykyyn.

Kurssin kesto on 8 viikkoa ja se sisältää viikoittaisia etätapaamisia ja kotiharjoitteita taitojen harjoitteluun. Kurssin vetäjänä toimii työterveyspsykologi Minna Hernández, jolla on pätevyys ja asianmukainen koulutus menetelmän toteuttamiseen.

Osallistujat kehittävät kurssilla tietoisuustaitojaan sekä taitoja ottaa etäisyyttä omiin haitallisiin ajatuksiin ja tunteisiin. Kurssin myötä osallistuja tunnistaa tunteitaan ja oppii käsittelemään niitä ja ajatuksiaan taitavammin, jolloin harkitseva toiminta lisääntyy ja vahvistuu. Itseen kohdistuva myötätunto kasvaa, muistin toiminta tarkentuu ja elämänhallinnan taidot vahvistuvat.

Psykologi Minna Hernandez (1).png